Híreink – – Miniskandi Home

Híreink — család RSS
Babafürdetés lépésről lépésre

A babák fürdetése higiéniájuknak ugyan olyan fontos része, mint nekünk, sőt, még fontosabb. Picibabaként könnyebben elkaphatnak bármilyen (bőr)betegséget, ha nincsen megfelelően tisztán tartva. Viszont a fürdés nem kell, hogy rossz dolog legyen, egy játékos és mókás rutint is varázsolhatunk belől, amit kisbabánk várni fog!A csecsemő vízbe eresztése az első néhány alkalommal idegtépő lehet, de ha megfogadod tanácsainkat, akkor a fürdőzés biztonságos és szórakoztató is lehet! 1. Készíts a kád mellé mindent, amire szükséged lehet Ha elkezdődik a fürdőzés, akkor nem lesz esélyed kiszaladni a törölközőért, a tusfürdőért, a kedvenc játékáért vagy bármi egyébért. Onnantól kezdve nem hagyhatod egyedül a vízben! Két mégis muszáj kimenned, 3 lehetőséged van: vagy viszed magaddal a gyereket - remélve hogy nem lesz tiszta víz a...

Olvasd továbbHúsvéti dekoráció készítése!

Hamarosan itt a Húsvét, és határozottan elkaptuk a hangulatát! Miért ne mutathatnánk ki, hogy szeretjük a ezt az időszakot a sok finomságával és szokásaival együtt, akár pár képeslap keretében, ami a locsolásért jár – ráadásul tökéletes elfoglaltság lehet a legkisebb családtagokkal való kézműveskedéshez!

Olvasd továbbHogyan kezeljük a tavaszi óraátállítást kicsikkel

Az időjárás változása a tavasz közeledtével kellemes felüdülést jelent ezekből a sötét, hideg,  téli napokból. Az órák nyári időszámításra való átállásának kilátása azonban trükkös lehet azok számára, akiknél a csecsemők és kicsi gyerekek napközben még szunyókálnak.

Olvasd tovább