Híreink – Miniskandi Home

Híreink RSSMesevilág a gyerekszobában

A mai modern világban egyre kisebb hangsúlyt fektetünk rá, de még ma is igaz az az állítás, hogy a gyerekeket minél több mesekönyvvel kell körül vennünk a fejlődésük során. A szép, színes mesék, az elsőre furcsának és misztikusnak tűnő betűk elvarázsolják és egyben nevelik is gyermekünket.

Olvasd tovább

Tündérkert a gyerekszobában

Egy igazi kis tündérhez valódi tündérkert dukál. Ebben a cikkünkben pár ötletet gyűjtöttünk össze, amivel minden szülő igazán egyedivé varázsolhatja kislánya szobácskáját. Kíváncsi vagy, hogyan varázsolhatsz igazi tündérkertet a gyerekszobában?

Olvasd továbbKörnyezettudatos szemlélet és fenntarthatóság

Vendégcikk Anditól, a Planetino megálmodójától   Egyértelmű, hogy amikor megszületik a gyermekünk, a legjobbat szeretnénk neki nyújtani. De hatalmas a felelősségünk, hogy mit és hogyan adunk át neki! https://www.planetino.hu/termekkategoria/cumisuvegek-kulacsok/uveg-cumisuveg/ Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy hogyan vigyázhatnék jobban a bolygónkra, de amikor megszülettek a gyerekek szembesültem vele igazán, hogy milyen fontos küldetésem van.   Elindult a kutatómunka, szerettem volna prémium minőségű, fenntarthatóságot szem előtt tartó, akár a családon belül több gyereknek is továbbadható termékeket vásárolni, de szembesültem vele, hogy itthon milyen nehéz dolgom van.   Ekkor született meg a gondolat, hogy megalkotom a saját világomat, a Planetinot, ahol kizárólag olyan termékek kapnak helyet, amiket a saját gyerekeimnek is jó szívvel adnék: fenntartható, organikus anyagokból előállított, elnyűhetetlen. https://www.planetino.hu/termekkategoria/babaapolas/furdokopeny/ Nem is sejtettem, hogy...

Olvasd tovább