Híreink – Miniskandi Home

Híreink RSSHogyan készítsünk szafari vagy dzsungel témájú gyerekszobát?

Üdvözöllek a dzsungelben! Válaszoljon a vadon hívására egy szafari vagy dzsungel témájú gyermekszobával! Ez az egyre népszerűbb trend tökéletes hátteret biztosít a kis felfedezőknek és a természet szerelmeseinek a pihenéshez és a játékhoz. Olvasson tovább, és fedezze fel, hogyan hozhatsz létre gyermekbarát teret, amely tele van szórakoztató, állati motívumokkal és természetes textúrákkal a garantált játékidős kalandokhoz! A dzsungel vagy a szafari témának az érzékszervek lakomája kell, hogy legyen – a jó értelemben. Légy bátor és vadulj meg egy merész színpalettával! Szafari témájú gyerekszoba A természet hívása Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a festék kiválasztása fontos alapja annak, hogy a szoba valóban egy kis dzsungellé válljon. A mi mantránk az, hogy egyszerű legyen. Ehhez a témához javasoljuk, hogy válassz 1 színt a falakhoz....

Olvasd tovább
5 tipp, hogy nyugodtan tudd a családdal ünnepelni a Karácsonyt!

Már csak pár nap karácsonyig, te is izgatottan várod már? Ha a válaszod erre a nem, vagy „most hagyj ezzel”, akkor valamit rosszul csinálsz! Az ünnepnek nem a stresszről és idegeskedésről kellene szólnia, hanem hogy együtt a család és minőségi időt tölthetsz velük.

Olvasd továbbMarbushka társasjátékok a családi játékidőre!

A karácsony közeledtével mindenki igyekszik beszerezni az ajándékokat időben, hogy egy „gonddal” kevesebb maradjon az ünnepi készülődésből. Remek ajándékötlet lehet erre egy társasjáték, amivel minőségi időt tölthet együtt a család, és kellemes játékkal tölthetitek az időt!

Olvasd tovább