Új év, új akció! 2024 – Miniskandi Home

Új év, új akció! 2024


Tudjuk, hogy karácsony után a január egy unalmas, szürke hónap, amikor nem történik semmi, nincsenek ünnepek, és az ember próbál visszatérni a munka világába és a normális hétköznapokba a karácsonyi és szilveszteri pihenések és bulik után.

Viszont ami a legjobb a januárban… a karácsony utáni akciók! 😍

Neked is van olyan dolog, amit nagyon meg akartál venni karácsony előtt, viszont nagyon drágálltad, és inkább ajándékokra költötted azt a pénzt?

Ezeket most féláron beszerezheted, hiszen idén is lesz karácsony, ami előtt ugyan olyan drága lesz minden dekoráció. Ezért érdemes előre gondolkodni, és még ha most szomorúan el is teszed a szekrénybe, mert nem tudod kirakni, gondolj arra, hogy decemberben milyen boldogan fogod elővenni! Egy teljesen új dísz, amire nagyon vágytál, ami használva sem volt, és szó szerint, mintha csak új lenne. 😉

Most január 31-ig mindent féláron beszerezhetsz, amit a következő linken találsz:

https://www.miniskandihome.hu/collections/keszletkisopres

Karácsonyi zokni - Fenyő

A karácsonyi zoknikra érdemes minél előbb gondolni, hiszen ezeket kapkodják el a leghamarabb. Viszont erre már december legelején, Mikulás napján szükséged lehet, vagy épp az adventi kalendár kis csomagjainak is tökéletes tárolóként szolgál.

Letisztult színével és mintájával nem fog „csicsás” érzetet kölcsönözni a szobának, ezért bármilyen kandallóra vagy szekrényre felakasztható.

 

Gyertya - Fenyő

Idén az adventi koszorúdon legyen kiemelkedő az utolsó gyertya, ami különlegessé teszi az advent utolsó vasárnapját! De egy dekoratív díszként is kiváló a szobába, akár szeretnéd elégetni, akár megtartanád dekorációnak az évek során.

 

Karácsonyi girland - Mézeskalács

Mindig tetszettek a girlandok, de mire oda jutottál, hogy beszerezd őket, elfogyott a választék, te pedig nem vagy egy kreatív fajta és kézügyességed sincs, hogy magadnak készíts egyet? Vagy egyszerűen időd nincsen rá?

Semmi gond, előzd meg ezt a problémát, szerezd be most féláron! Tedd be a készleted közé ezt a mézeskalácsos girlandot, hogy jövőre csak elő kelljen venned és felakasztanod a neki szánt helyre!

 

Karácsonyfadísz - Papír fenyő

Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legszebbek! Ez kifejezetten igaz ezekre a papír fenyőfa alakú karácsonyfadíszekre. A lenyűgöző részletekkel és a gyönyörű bojtokkal kiemelkedik majd a karácsonyfádon, és bármely témához remekül illeszkedik. De akár a lakás más pontjain is lehelyezheted, kifinomult és modern hangulatot kölcsönöz majd otthonodnak!

 

Gyerek szekrény - Csillag

Ha pedig a karácsonyra kapott játékokat nem tudod hova pakolni, akkor egy új szekrény jól fog jönni. Egyszerű fehér színével, amit egy kis csillag dob fel bármilyen szobába passzol, és alacsony termete miatt gyermeked is könnyen megtalálja benne a játékát.

 

Rengeteg más terméket is találhatsz webáruházunkban. Látogass el erre a linkre, és vásárolj 50% kedvezménnyel január 31-ig!

https://www.miniskandihome.hu/collections/keszletkisopres