Híreink – – Miniskandi Home

Híreink — skandináv élet RSS



Hogyan kezdjünk hozzá egy nem mérgező életmódhoz?

Aggódsz a vegyszerek miatt az otthonodban? Szeretnél természetesebb életmódot folytatni? Ijesztőnek tűnhet egy nem mérgező életmódot elkezdeni, de valójában nem olyan nehéz, mint gondolnád! Számos módja van egy egészségesebb életmód elindításának, a méreganyagoknak való kitettség csökkentésétől az otthon méregtelenítésén át a nem mérgező ételek fogyasztásáig. Ebben a cikkben megosztunk néhány egyszerű lépést veled, amelyeket Te és családod megtehettek a méreganyagoknak eltávolításáért, és egy egészségesebb élet érdekében! Ne feledd: Róma sem egy nap alatt épült fel! Legyél türelmes a váltást illetően, összpontosíts minden apró lépésre, és ne stresszelj, ha elsőre nem úgy sikerül a nem mérgező életmódra való átállás.   Mi is tulajdonképpen a nem mérgező élet? A nem mérgező élet egy olyan életmódot jelent, amely mentes mind az otthonodban, mind...

Olvasd tovább



Hogyan kezeljük a tavaszi óraátállítást kicsikkel

Az időjárás változása a tavasz közeledtével kellemes felüdülést jelent ezekből a sötét, hideg,  téli napokból. Az órák nyári időszámításra való átállásának kilátása azonban trükkös lehet azok számára, akiknél a csecsemők és kicsi gyerekek napközben még szunyókálnak.

Olvasd tovább





Marbushka társasjátékok a családi játékidőre!

A karácsony közeledtével mindenki igyekszik beszerezni az ajándékokat időben, hogy egy „gonddal” kevesebb maradjon az ünnepi készülődésből. Remek ajándékötlet lehet erre egy társasjáték, amivel minőségi időt tölthet együtt a család, és kellemes játékkal tölthetitek az időt!

Olvasd tovább