Marbushka társasjátékok a családi játékidőre! – Miniskandi Home

Marbushka társasjátékok a családi játékidőre!


A karácsony közeledtével mindenki igyekszik beszerezni az ajándékokat időben, hogy egy „gonddal” kevesebb maradjon az ünnepi készülődésből.
Remek ajándékötlet lehet erre egy társasjáték, amivel minőségi időt tölthet együtt a család, és kellemes játékkal tölthetitek az időt!
Válogass Marbushka játékaink közül, és dobjátok fel az unalmas estéket!
 

Milyen típusok közül válogathatsz?

Mindenkinek másfajta játék, történet tetszik, de ezzel semmi gond nincs, nálunk megtalálhatjátok a megfelelőt!

Marbushka társasjáték - Karácsonyi Mese

Egy messzi-messzi kisvárosban mindenki izgatottan várja a karácsonyt. Minden ablakban ünnepi fények ragyognak, a házak kicsinosítva várják az ünnepet. Olyan meseszép minden, hogy egy röpke pillanatig még az angyal is rajta felejtette a szemét. Így történhetett, hogy egy hófelhő valahogy elé keveredett… az angyal megcsúszott rajta és az ajándékok szanaszét potyogtak…”
Az ünnepek alatt nincs is hangulatosabb játék, mint egy karácsonyi tematikájú különlegesség! Ha ajándékba szánod, akkor a két ünnep közötti idő tökéletes lesz arra, hogy kipróbáljátok.
Egy 25 percet igénybe vevő játék, vagyis utána még mást is ki tudtok próbálni. 2-6 fő játszhat vele és 5 éves kortól ajánlott.

Marbushka társasjáték - Kutyák és otthonok

Nagy állatrajongók vagytok? Esetleg nektek is van otthon kutyusotok? Akkor mindenképp nektek való ez a játék, ahol megismerhetitek a kutyák kedvenc kóborlási helyeiket!
Segíts hazajutni a csellengő kutyusoknak, és közben szórakozzatok jól egymás társaságában!
 

Marbushka társasjáték - A levelek alatt

Ha persze hiányolod az őszt, vagy még nem járt át a téli hangulat, akkor a „Levelek alatt” című játékkal visszaidézheted az őszi hangulatot!
Hallottál már az érinthetetlen tóról, amelynek sötét nyugalmát még a szél sem meri megzavarni? Ezen a furcsa, sejtelmes vízen át juthatsz csak el az Örök nyár szigetére. Még a fagy beállta előtt olyan hajót kell építened az erdő kincseiből, ami egyetlen hullámot sem vet... Hogy hol rejtőznek ezek a kincsek? Ott, ahol ez a történet játszódik: a levelek alatt.”
Fedezzétek fel együtt a varázslatos sziget rejtelmeit, oldjátok meg a rátok váró feladatokat, és találjátok meg az elrejtett kincseket!

Marbushka társasjáték – Séfek

Te is imádsz főzni, és a kisujjadban vannak a finomabbnál finomabb receptek, de még nem tudtál bizonyítani éles helyzetben?
Most kipróbálhatod, hogy milyen szakács lennél egy forgalmas konyhában, ahol a többi séffel versenyre kell kelned a legjobb konyhapultokért és a hozzávalók megszerzéséért. Több helyszínen zajlanak az események, és a végén látni fogod, hogy az ételek elkészítése valójában komoly stratégiai feladat!

Marbushka társasjáték - Csináld magad!

Ha már unod a megszokott táblákat, grafikákat, és úgy véled, te egy izgalmasabb játékot tudnál kitalálni, akkor itt a lehetőség!
„Csináld magad!” játékunk lényege, hogy mindent te találhatsz ki benne, a karakterektől kezdve a tábla megrajzolásáig és a feladatok létrehozásáig!
Az alkotáshoz használhatsz ceruzát, filcet és temperát is, ami csak kéznél van. Tervezd meg a dobozt, a játék táblát (akár mindkét oldalát), fesd meg a bábukat, a játékszabályt pedig írd a doboz hátára, hogy mindig kéznél legyen! Kezdődhet a kaland! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha többi játékunk is érdekelhet, akkor látogass el a honlapunkra, és tekintsd meg széles választékunkat a Miniskandi Home weboldalán!
Ajándékozz ilyet Karácsonyra, és lepd meg vele a családod és a rokonokat!