Híreink – – Miniskandi Home

Híreink — gyerekszoba dekoráció RSS




Húsvéti dekoráció készítése!

Hamarosan itt a Húsvét, és határozottan elkaptuk a hangulatát! Miért ne mutathatnánk ki, hogy szeretjük a ezt az időszakot a sok finomságával és szokásaival együtt, akár pár képeslap keretében, ami a locsolásért jár – ráadásul tökéletes elfoglaltság lehet a legkisebb családtagokkal való kézműveskedéshez!

Olvasd tovább



5 tipp, hogy nyugodtan tudd a családdal ünnepelni a Karácsonyt!

Már csak pár nap karácsonyig, te is izgatottan várod már? Ha a válaszod erre a nem, vagy „most hagyj ezzel”, akkor valamit rosszul csinálsz! Az ünnepnek nem a stresszről és idegeskedésről kellene szólnia, hanem hogy együtt a család és minőségi időt tölthetsz velük.

Olvasd tovább



Mini Skandi Home függönyei

Avagy mit tegyünk az ablakra, hogy egységes és otthonos legyen a gyerekszoba, illetve nyáron az alvás is kivitelezhető legyen!Cikkünkben szeretnénk bemutatni a webáruházunkban található függöny készletet, amit Skandináv stílus jellemez, és tökéletesen kombinálható többi termékünkkel is! Kis felfedező függöny A vidám állatos minták egyszerű és világos színeikkel, a fehér alapszínű anyagon bármilyen szobába passzolnak. A cuki figurák feldobják a szoba hangulatát, a gyermeked is mosolyogva tekint az ablak irányába, mikor a függönyt figyeli. A termék alatt megtalálhatod a hozzá passzoló kiegészítőket is, hogy a szoba egy egységes stílust képviseljen! Sellő függöny Ha a kis felfedező függönyt inkább kisfiúsnak találtad volna, akkor egy lányosabb darabot is mutatunk, ami minden kislány kedvence, aki a „Kishableány” meséért, és Ariel-ért is rajong! Korall levelek...

Olvasd tovább



Öltözködés önállóan – Montessori módszer a mindennapokban

Sok szülőnek nagy dilemmát okoz eldönteni, mikor is jött el az a pillanat, hogy kisgyermeke már önállóan tudjon öltözni, az időjáráshoz és alkalomhoz megfelelő darabokat választani. Ha észreveszed, hogy a kis lurkód már totyogós korában szívesen babrálja a cipőjét, vagy húzkodja a zokniját, akkor hagyd, hadd játszadozzon vele.

Olvasd tovább