Mini Skandi Home függönyei – Miniskandi Home

Mini Skandi Home függönyei


Avagy mit tegyünk az ablakra, hogy egységes és otthonos legyen a gyerekszoba, illetve nyáron az alvás is kivitelezhető legyen!
Cikkünkben szeretnénk bemutatni a webáruházunkban található függöny készletet, amit Skandináv stílus jellemez, és tökéletesen kombinálható többi termékünkkel is!

Kis felfedező függöny


A vidám állatos minták egyszerű és világos színeikkel, a fehér alapszínű anyagon bármilyen szobába passzolnak. A cuki figurák feldobják a szoba hangulatát, a gyermeked is mosolyogva tekint az ablak irányába, mikor a függönyt figyeli.

A termék alatt megtalálhatod a hozzá passzoló kiegészítőket is, hogy a szoba egy egységes stílust képviseljen!

Sellő függöny

Ha a kis felfedező függönyt inkább kisfiúsnak találtad volna, akkor egy lányosabb darabot is mutatunk, ami minden kislány kedvence, aki a „Kishableány” meséért, és Ariel-ért is rajong!

Korall levelek függöny

Ha már idősebb gyermeknek keresel az ablak elé valamit, akkor ez a korall levelekkel díszített, fehér alapszínű függöny teli találat. Se nem egyszerű, és nem is túl komoly darab, ami hirtelen utalna a gyermeklét kinövésére, hanem finom mintáival és színével tökéletes átmenetet képez a kisgyerekből tinédzserré válás szakaszában.

Virágos rét és Alkony függönyök

Egy komolyabb, vagy csak mintásabb stílus iránt érdeklődő gyereknek épp ilyen függöny való, ami sötét és világos alappal is választható.

Pompom függönyök

A pompom elnevezésű függönyből 3 szín közül is választhatsz, ami jobban illik a gyerekszobába, vagy ami a gyermeknek szimpatikusabb lehet. Kis rojtok, azaz „pompomok” díszítik a függöny széleit, ami egyedivé varázsolja a megjelenését mind az egyszerű, de annál nagyszerűbb terméknek, mind a szobának.

Minden színnek megvan az egyedisége, ami egy plusz képességet is rejt magában:

Mustársárga: a napfény megvilágításával olyan, mintha ragyogna, sárga színével az egész szobában ragyogó hatást kelt.

Szürke: a kissé sötétebb szín jobban elrejti a betolakodó napsugarakat, ezáltal kissé sötétebb, rejtelmesebb hangulatot ad.

Menta: egy igazán elegáns, egyedi szín, ami manapság elterjedni látszik, de nem is csoda, hiszen egy különleges színről beszélünk. Ez akár egy idősebb gyermek választása is lehet, ami egyedi, de kiváló ízlésről árulkodik.

Sötétítő pompom függöny

Ha már a sötétítőknél tartunk, akkor kezdjük a pompomos darabbal, ami rózsaszín színben hódít. Minden kislány egy hercegnős szobáról álmodik, ami jellemzően rózsaszín. Mi lehetne pompásabb kiegészítője ennek a képnek, mint egy gyönyörű, rózsaszín sötétítő!?

Mögötte pedig egy hercegnős mintás vagy gyönyörű fehér függöny kiváló párosítást alkot vele.

Erdei tündér sötétítő függöny

És ha már hercegnők… Nem is lehetne ennél hercegnősebb megjelenése a szobának, mint egy unikornison lovagoló  hercegnőkkel díszített sötétítő az ablak előtt, ami a szoba éke! Okozz vele örömet gyermekednek, és tedd teljessé a szoba hangulatát!

Szilas sötétítő függöny

Odavan gyermeked Bambiért?

Akkor ezzel a sötétítővel aratni fogsz nála! Milliónyi kis szarvas szeli át vele a szobát, igazi játék a szemnek!

Akár karácsonyi darabként is használhatod, így még változatosabbá teheted a szobát, hiszen más élményt nyújt minden alkalommal, mikor lecseréled a sötétítőt!