Gyerekszoba szőnyegek őszre – Miniskandi Home

Gyerekszoba szőnyegek őszre


Készüljetek az őszre ne csak hangulatban, ételekben és programokban, de az otthon stílusában is! Ha őszies darabokkal töltöd meg a házat, akkor sokkal hamarabb érkezik meg az őszi érzés bennetek is.

A nagy stílusátalakításban gondolj gyermekedre is, és tegyél be neki egy gyönyörű és puha, őszi hangulatú szőnyeget!

Gyerekszoba szőnyeg - Inez

Letisztult színvilágával gyönyörűen illeszkedik bármelyik gyerekszobába, neutrális színekkel kombinálva vagány, bohém szobát alakíthatsz ki vele gyermekednek.

Barna és bézs színeivel tökéletes egy októberi design-hoz, pihe-puha tapintásával pedig kényelmes „játszóteret” nyújt a gyerekeknek.

Nagyon könnyű tisztán tartani, mivel mosógépben mosható, de bírja a porszívót is.

Gyerekszoba szőnyeg - Boho

A fehér padlón folyton „eltűnnek” a világos színű játékok? Ez a probléma könnyen orvosolható!

Barna boho szőnyegünkön minden játék tisztán látható, nem vész el benne egyetlen apró legó darabka sem! Emellett puha és kényelmes felület, amin gyermeked imádni fogja játékkal tölteni az idejét. Akár te is csatlakozhatsz, hosszabb fekvésre is kiváló darab!

Gyerekszoba szőnyeg - Emily/pöttyös

Teremts otthonos hangulatot a gyerekszobában ezzel a gyönyörű szőnyeggel. Ha szereted a világos, homogénebb színeket, akkor ez a fehér, néhol fekete pöttyös szőnyeg kiváló választás!

A pöttyökkel megtöri az egysíkú fehérséget, és vidám, játékos stílust kölcsönöz a szobának.

Játszószőnyeg - Vadvilág

Ha pedig már unod az egyszínű, egyszerűbb darabokat, akkor íme egy állatos verzió is kényelmes szőnyegeinkből!

Csodaszép mintájú, természetes színvilágú puha, párnázott játszószőnyeg a legkisebbeknek. Elő a játékokkal, a hideg padló nem akadály, de akár egy kis üldögélés vagy pihenés kényelmes helyszíne is lehet a piciknek.

Közben gyakorolhatjátok vele a vadvilág állatait is, így szó szerint játszva tanultok!

 

Szőnyeg – Etnik

Te is szereted a természetes hangulatú gyerekszobákat? Ezzel a csodaszép színes berber mintázatú szőnyeggel már majdnem meg is teremtetted ezt a hangulatot.

Nemcsak gyerekszobába teheted, ugyan olyan jól mutat a nappaliban, a hálóban az ágy mellett, hogy ha felkelsz, ne a hideg padlóra lépj, vagy akár a házba belépéskor is tökéletes fogadó felület!