Az egyetlen ajándék, ami segít családosan kikapcsolódni, és erősíteni – Miniskandi Home

Az egyetlen ajándék, ami segít családosan kikapcsolódni, és erősíteni a kötelékeket!


Már karácsonyi ajándékokon gondolkodsz? Jó, ha időben felkészülünk az ünnepekre, és ebbe az ajándékok nagyon is beletartoznak!

De tudod, mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék? A digitális detox!

Ha nálatok is gyakran elhangoznak az olyan mondatok, mint: „Tedd el a telefont!”; „Ne telefonozz annyit!”, stb, akkor itt az ideje, hogy valóban eltedd el a telefonokat és „Nincs több képernyőidő!”!

Jól ismerhetjük azt az érzést, mikor elárasztanak az elektronikus eszközök. Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy csalódottak vagyok a gyerekeink megszállottsága miatt a közösségi média és a videojátékok legújabb divatjai iránt, és aggódunk, hogy az elektronikus kütyük milyen hatással vannak még fejlődő agyukra.

Ugyanilyen gyakran gyötrődhetünk a saját, munkával kapcsolatos képernyőidőnk miatt, és időszakonként attól félünk, hogy kimaradunk a közösségi média hírfolyamaiból.

Hogyan segíthet egy tárolódoboz a digitális függőségen, és abban, hogy erősödjön a családi kötelék?

Az okostelefonnak köszönhetően a technológia mindenhol és mindig jelen van, és durva egyenlőtlenség van a kütyükkel töltött idő és a szabadban töltött idő között, és valószínűleg a másokkal szemtől szemben eltöltött időben is.

Időnként úgy érezhetjük, hogy az online világ, amelyben részt vesz a család minden tagja a saját eszközén, mérgező és könnyen elvonja a figyelmet a „valós életről”.

Ennek ellenére tudjuk, hogy a technológia nem az ellenségünk. Végtelenül hálásak lehetünk az okostelefonon lévő alkalmazásokért, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a számláink kifizetésétől és a zenéléstől kezdve a rokonokkal való kapcsolattartásáig, és az olyan helyeken való navigálásig, ahová még soha nem tettem be a lábam, mindent megcsinálhatunk!

A technológia mindannyiunk életét sokkal könnyebbé, biztonságosabbá és szórakoztatóbbá tette, még ha úgy gondoljuk is, hogy online valóságunk elkülönül létezésünk többi részétől, ami ma már nagyon is a valós élet része.

Egy tetővel ellátott tárolódoboz a mobiloknak csodákra képes!

A szülői nevelés szent grálja a kettő közötti egyensúly megtalálása.

Ez beszédes jele annak, hogy a HUI Research a közelmúltban a mobiltelefonok tárolódobozát – egy olyan tárolót, amely segít az embereknek elszakadni a telefonjukról és táblagépükről – az év karácsonyi ajándékának választotta Svédországban.

A zsűri azzal indokolta választását, hogy egyre többen kezdik megkérdőjelezni a mobiltelefon használatukat, és azt, hogy a folyamatos jelenlét milyen hatással van kapcsolataikra, alvásukra, koncentrációjukra és lelki jólétükre.

Az okostelefonok és táblagépek erősen függőséget okoznak, és amíg elérhető közelségben vannak, hajlamosak vagyunk felkapni őket, hogy eltereljük a figyelmünket. A mobiltelefon tárolódoboz segít elfojtani a kísértést, hogy ész nélkül görgessük a véget nem érő közösségi média hírfolyamot, vagy kényszeresen ellenőrizzük a legújabb alkalmazásértesítéseket. Ha van egy olyan ünnepi ajándék, amely az egész család számára hasznos lehet, akkor szerintem ez az!

Tippek a telefontárolók használatára

  • A mobiltelefon tárolódobozának nem kell a boltból származnia, és nem kell nagyon divatosnak sem lennie. Egy egyszerű, házi készítésű doboz remekül ellátja a feladatot!
  • A kütyükkel ellátott dobozt tartsa nem feltűnő helyen, hogy könnyen meg tudj feledkezni róla.
  • Adj meg egy adott napszakot, vagy válassz egy képernyőmentes napot a hétből, amikor ezt tartani tudod, hogy beépüljön a rutinba. Mindenkinek könnyebb lesz alkalmazkodni, ha mindenki tudja, mire számíthat.
  • Próbálj több időt tölteni a családdal, és tervezz meg néhány alternatív tevékenységet, amikor kikapcsolja a hálózatot. Vond be a gyerekeket is!
  • Hozz létre képernyőmentes „zónákat” otthonodban, például az asztal körüli vacsoránál vagy a hálószobában este.

Kockaszerű mobiltelefon tárolódoboz

Készüljön fel arra, hogy az okostelefonok és egyéb elektronikus kütyük terén a családi kultúra megváltoztatása nem fog egyik napról a másikra megtörténni, különösen, ha nagyobb gyerekeid vannak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy mindig kéznél van a technológia.

Ahogy a HUI Research megjegyzi, az okostelefonok gyorsabban változtatták meg viselkedésünket, mint bármi más az emberiség történetében. Ha időnként félretesszük őket, az nem fog ártani az elért fejlődésünkben, de káros lehet lelki jólétünkre és kapcsolatainkra, ha nem tesszük!