Szállítás és fizetés – Miniskandi Home

Szállítás és fizetés


Regisztráció

Az oldalon regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. A szállításhoz és a vásárlást érintő kapcsolattartáshoz azonban szükségünk van a következő adataidra: név, szállítási cím, (számlázási cím), telefonszám, email cím. Az adatok megadásakor lehetőséged van egyúttal regisztrálni is. A regisztrációval történő vásárlással lehetőséged nyílik a Fiókodban megtekinteni a rendelésed állapotát, visszakeresheted korábbi rendeléseidet, és a legközelebb még egyszerűbb lesz a vásárlás folyamata.


SZÁLLÍTÁS

A csomagot a Foxpost futárszolgálat szállítja ki. 

Csomagküldemény bruttó díjak:

Automatába 990 Ft.

Házhozszállítással: 1490 Ft.

Csomagod a Foxpost futárszolgálat 1-3 munkanapon belül szállítja ki, házhozszállítás esetén 08:00-18:00-ig a megadott szállítási címre. A rendelésed feladása után értesítőt küldünk Neked, automatába történő szállítás esetén foxpost sms értesítőben megkapod a csomagod státuszát és nyitokodját.

Sikertelen házhozszállítás esetén a foxpost futárszolgálat másodszori kézbesítési kísérletet tesz. Amennyiben ezután sem tudtad csomagod átvenni, kérlek vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal.

Fizetés

Banki előreutalás: A kiválasztott termékeket előre utalással tudod kifizetni. A bankszámla adatokat a vásárlást követően a rendelést visszaigazoló emailben fogjuk elküldnei Neked.

Bankkártyás fizetés: Automatikus átirányítás a Paypal online bankkártyás fizetési felületre. Regisztráció nélküli fizetést tesz lehetővé, a bankkártya adatok használatával.

Utánvét: A csomag teljes ellenértékét a futárnak adod át készpénzben, forintban a csomag átvételekor. Az összegről tételes számlát a csomagban fogsz találni.

Utalásod beérkezését követően a megrendelt termékeket csomagoljuk, majd postára adjuk. Szállítási idő: 1-3 nap.