Szia Ősz, Helló 50%-os Akció – Miniskandi Home

Szia Ősz, Helló 50%-os Akció


„Itt van az ősz, itt van ujra…” ~ Petőfi Sándor

Ahogy a versben a költő a természet szépségéért, mi is úgy szeretjük az őszt a szuper nyár végi leárazás miatt. Az ősz beköszöntével elérkezett a legkedveltebb darabok leárazásának az ideje hozzánk. Ennek köszönhetően pedig lehetőséged van akár féláron beszerezni néhány kedvelt termékünket.

Kíváncsi vagy milyen szuper akció vár? Íme néhány top termék, amit most kiemelkedően jó áron szerezhetsz be!

Nyári leárazás akár 50% kedvezmény

Csempéssz retró hangulatot a gyerekszobába Retro gyerek székeinkkel, amelyek fiús szürke és lányos rózsaszín színben is kaphatók.  Szerezd be most 10.000 Ft kedvezménnyel, csupán 12.000 Ft-ért!

Retro gyerek székek

Vigyél egy kis őszi hangulatot a gyerekszobába levél formájú pihe-puha játszószőnyegeinkkel! Válaszd mohazöld vagy mustár színben és kombináld egy hozzá illő sötétítő függönnyel! Megéri kihasználni akciónkat! A két terméken most összesen 14.000 Ft-ot spórolhatsz! Leveles játszószőnyegünk 17.900 Ft-ért, sötétítő függönyünk pedig bomba áron, csupán 27.990 Ft-ért lehet a tiéd!

gyerek játszószőnyeg és sötétítő

Kényelmes gyerek padlópárnáinknak köszönhetően nem kell többé attól tartanod, hogy gyerkőcöd megfázik játék közben a hideg padlón ücsörögve. Válaszd ki a gyermekedhez leginkább passzoló letisztult natúr vagy candy rózsaszín színű padlópárnánkat és takaríts meg 2.000 Ft-ot! A nyár végi leárazás keretén belül most mindkét párna 21%-os kedvezménnyel, 7.900 Ft-ért érhető el webshopunkban!

gyerek padlópárna

Elengedhetetlen egy pihe-puha takaró a bekuckózós őszi napokra. A tündérkert kollekciónkhoz tartozó légiesen könnyű ekrü és rózsaszín színben kapható takarók nagyon praktikusak. Nem csak a hideg ellen védenek bársonyosan puha ölelésükkel, de ágytakaróként is csodaszép látványt nyújtanak. Szerezd be most bomba áron, csupán 4.500 Ft-ért és spórolj 4.000 Ft-ot takarónként!

gyerek takaró ekrü rózsa pink rózsa