Irány a világűr! – Miniskandi Home

Irány a világűr!


A te kis lurkód is éppen abban a korszakban van, amikor a világűrbe készül? Te megkérdezed tőle, hogy mi szeretne lenni, ha felnő, ő pedig azonnal rávágja, hogy űrhajós?

A legtöbb gyermek esetében ez csak egy ideig tartó hóbort, azonban nem szabad lerombolni a szépen dédelgetett kis álmaikat, hiszen ki tudja, lehet, hogy éppen ő válik majd a következő Neil Armstrong-á.

A szülői támogatás igenis képes fölöntúli erőt adni minden csemetének. Ezért fontos, hogy egész életük során támogassuk gyermekünket még akkor is, ha úgy érezzük lehetetlenség, amiről álmodik.

Mutasd ki támogatásodat például azzal, hogy gyermeked kedvében járva kiegészíted a kis szobácskáját néhány űrutazós motívummal ellátott kellékkel. Így lépten-nyomon bolygókba és űrhajókba botlik majd, ami még tovább inspirálja arra, hogy bármilyen merész ötlet megvalósítható.

 

díszpárna_űrutazás  Ez a kis űrutazós párna a gyerekszoba apró elemeként minden lefekvés előtt emlékeztetni fogja gyermekedet űrhajózásról dédelgetett álmára. Ezzel a kis párnával sokkal kényelmesebbé és kuckósabbá varázsolhatod a gyerekágyat, olvasósarkot, baldachint vagy az indián sátrat.

 

űrutazás_magasságmérő_fali_dekoráció  

Mennyit kell még nőjek, hogy űrhajós lehessek? Helyezd fel ezt az űrutazós magasságmérőt egyszerűen bárhova a gyerekszobában, majd jelöljétek be egy textilfilc segítségével az aktuális magasságot. A későbbiekben, mikor gyermeked igazi űrhajós lesz emlékként is megőrizheted és újra meg újra előveheted.

 

textil_tárolókosár_űrhajós  Ha valamivel szeretnéd rávenni az űrutazásért rajongó gyermekedet, hogy mindig rendet tartson a szobájában, arra nincs is jobb megoldás, mint ez az űrhajós textil tárolókosár. Ebbe a nagyméretű vászon tárolókosárba garantáltan minden űrhajós kellék bele fog férni.

 

Neked is megtetszettek űrhajós gyerekszoba kiegészítőink? Keresgélj tovább űrutazós termékeink között IDE kattintva!