Textilek a gyerekszobában – Miniskandi Home

Textilek a gyerekszobában


 

textilek_gyerekszobába

A textilek úgy működnek, mint egy jó fűszer, sokszor csak apró hozzávalók egy gyerekszoba berendezésében, mégis teljesen más lesz az összhatás, ha becsempésszük őket. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül egyszerű módosítani velük a szoba hangulatán, legyen szó egy kislány vagy egy kisfiú birodalmáról.

szonyeg

  • Szőnyeg

A gyerekszoba stílusához passzoló szőnyegekkel a legegyszerűbb egy kis színt vinni a berendezésbe. Választhatsz vidám mintájú játszószőnyeget vagy egy egyszínű, de egyedi darabot. Leterítheted az olvasósarokba, a kerek változat pedig jól mutat egy indián sátorban is.

függöny párna lány gyerekszoba

  • Függöny

A függönyök a gyerekszoba karakteres és hangsúlyos darabjai. Érdemes olyan színű és mintájú függönyt választani, ami összhangban van a szoba és a bútorok hangulatával, színvilágával. A sötétítő függönyök esetében fontos, hogy valóban kizárják a kinti fényeket, így biztosítva a nyugodt alvást.

gyerek ágynemű fiú

  • Takaró

Egy pihe-puha takaróval nemcsak a bevetett ágyat lehet még rendezettebbé tenni, de kuckózáshoz, olvasgatáshoz is hasznos kiegészítő lehet. A meleget adó takarók még otthonosabbá varázsolják a gyerekszobát.

 

takaró párna

  • Párna

Kerek, csillag alakú, pompomokkal vagy kedves mintákkal díszített – a díszpárnák üde színfoltjai a gyerekszobának, és szinte sosem mondhatjuk, hogy túl sok lenne belőlük. Jól jönnek meseolvasás és játék közben, vagy akár a délutáni alvás során is.

Dekoráld te is minőségi textilekkel gyermeked szobáját! Varázsolj neki igazi kis álomkuckót, ahol minden napja vidáman telhet!

Válogass textileink közül!