Hogyan készítsünk szafari vagy dzsungel témájú gyerekszobát? – Miniskandi Home

Hogyan készítsünk szafari vagy dzsungel témájú gyerekszobát?


Üdvözöllek a dzsungelben!

Válaszoljon a vadon hívására egy szafari vagy dzsungel témájú gyermekszobával!

Ez az egyre népszerűbb trend tökéletes hátteret biztosít a kis felfedezőknek és a természet szerelmeseinek a pihenéshez és a játékhoz.

Olvasson tovább, és fedezze fel, hogyan hozhatsz létre gyermekbarát teret, amely tele van szórakoztató, állati motívumokkal és természetes textúrákkal a garantált játékidős kalandokhoz!

A dzsungel vagy a szafari témának az érzékszervek lakomája kell, hogy legyen – a jó értelemben. Légy bátor és vadulj meg egy merész színpalettával!

Szafari témájú gyerekszoba

A természet hívása

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a festék kiválasztása fontos alapja annak, hogy a szoba valóban egy kis dzsungellé válljon.

A mi mantránk az, hogy egyszerű legyen. Ehhez a témához javasoljuk, hogy válassz 1 színt a falakhoz. Jó kiindulópontnak tekinthető a zöldek, barna, narancs vagy sárga és ezek árnyalatai.

Mit szólnál, ha ápolnád művészi oldaladat is, és falfestményt készítenél néhány mókás falragasz segítségével? Rendetlenségmentes és újra felhasználható, rendkívül hatékonyak, könnyen alkalmazhatók, és tényleg nem kell Picassónak lenni ahhoz, hogy kipróbáld!

Vessen egy pillantást Szafari, Erdei állatok és Erdő falmatricáinkra, és varázsolj egy igazi dzsungeles hátteret a szobának!

Út a Szafariba!

Ha új bútordarabok felszerelésén gondolkodsz, mi lehet jobb, mint ez a házikó formájú gyerekszekrény, ahol kényelmesen elférnek a mesekönyvek is. Különböző méretben és színben kaphatóak tárolódobozaink, amik lenyűgöző kiegészítést adnak a szobának, valamint rengeteg praktikus tárolóhelyet biztosítanak ruházatnak, könyveknek és az apró kincseknek egyaránt. Ezzel a fonott zsiráf kosárral pedig igazi szafari hangulatot teremthetsz!

Szavakkal nem lehet leírni ezt a lenyűgöző „Kis felfedező” ágyneműt. Tökéletesen passzol a kalandokhoz, amiből a gyerekkori álmok születnek!

A természetes anyagokból készült polcok hozzáadása tovább emeli ezt a megjelenést, mint ez az aranyos elefánt alakú polc is. Majd végső virágzásként díszítse aranyos faállatokkal, amivel gyermeke is el tud merülni a játék világában!

Dekoráld még puha kiegészítőkkel a szobát!

Engedd őket a „természetbe” néhány szép puha kellékkel, hogy ezzel befejezd a szavanna szoba megjelenését. A hangsúlyos párnák és a textúrált szőnyegek melegséget és otthonos hangulatot kölcsönöznek minden térnek. Egy gyerekszoba igazi gyöngyszeméről nem is beszélve!

Egy pihe-puha, játékos és elvonulós sátorról, ami örömet okoz nem is beszélve, ráadásul sok szép szín és minta közül válogathatsz!

Vadnak született

Az ordító falnyomatok a móka elemét adják, és azonnal a dzsungel paradicsomába repítenek. Különleges helyünk van ennek a barátságos tukánnak a falon, hogy elszórakoztassa az erre járót!

A babzsákok újabb módját adják annak, hogy érdekessé, kényelmessé és játékossá varázsolják a szobát! Csak nézd meg ezeket a csodálatos, színes foteleket, amibe könnyedén belesüllyednek a kis lurkók olvasás közben, vagy a játék végén egy gyors, feltöltős szundira!