Sulira fel! – Miniskandi Home

Sulira fel!


Iskolakezdésre hoztunk Nektek pár ötletet!

Hamarosan itt a szemptember, nyitnak az iskolák, óvodák és bölcsödék, de az is előfordulhat, hogy újra mi küzdünk meg otthonról ennek a kihívásaival.
A kisebbeknek is kell egy hely, ahová kényelmesen leülhetnek, játszhatnak, itt készülnek el az első házifeladatok, rajz és gyurma műalkotások. 
Lehet ez a színezés, társasozás vagy teazsúr a kedvenc plüssökkel helye is, bármikor helyet adhat a kreatívkodásnak és a játéknak. 

gyerek íróasztalgyerek tanulosarok

Ha kicsit inspirálóbb környezetet teremtünk, feldobjuk színekkel, praktikus ötletekkel, egyedi megoldásokkal a teret, máris élvezetessebbé varázsolhatjuk gyermekeinknek ezt a folyamatot. 

sulira-fel

Egy tanulósarok nem feltétlen egy íróasztalból és egy székből kell álljon, egy polc, is nagyon praktikus tud lenni. Ide mehet néhány könyv vagy egyéb apróságok, a fogasra felakaszthatja a kis tornazsákját vagy másnapi szettjét, könyvespolcra mesekönyvek, füzetek akár a kedvenc atlasz :)  Ha nagyobb hely van, egy olvasómatrac, babzsák, függőszék vagy puff is kényelmes helyet adhat olvasáshoz, tanuláshoz vagy pihenéshez. Tárolóink között pedig rengeteg féle igénynek megfelelőt találhattok (kicsitől - nagyig, vászon -fa, sok-sok minta), ami még dekorálja is a szobát és elrejti a kupit.

Mutatunk néhény egyedibb és mókásabb íróasztalt, kicsiknek biztonságos körasztalt, ahol nincsenek élek, skandináv stílusban, letisztult színekkel, és ehhez illő parktikus kiegészítőkkel. Egy-egy színes, játékos formájú lámpa, asztal alá kisebb méretű, mintájában vagy színében a szobával harmonizáló szőnyeg is remek megoldás.

iskolakezdés-2 iskola-kezdes-3


Hogy egyszerűbben menjen a tanulás, hoztunk Nektek csomagajánlatokat, szettben most kedvezményesebb áron szerezhetite
k meg az álom tanúlósarkot, kisebbeknek kreatív sarkot vagy játszósarkot.

iskola-kezdés

Megnézem a csomagokat :)