Praktikus tárolási lehetőségek a gyerekszobába! – Miniskandi Home

Praktikus tárolási lehetőségek a gyerekszobába!


Lassan kezdődik az iskola és óvoda, ami mindig nagy izgalommal jár a gyerekek számára. Jöhetnek az új felszerelések, könyvek, füzetek, tollak, ceruzák, és persze a vadonatúj ruhácskák is!

De hova tudod pakolni ezeket, ha már így is tele vannak a szekrények?

Cikkünkben hoztunk nektek néhány tárolót, aminek a segítségével könnyedén elpakolhatod az új iskolaszereket, óvodai kellékeket, és az újonnan vásárolt ruhákat!

Játéktárolók

Textil tárolókosár szett

Kezdd rögtön egy 3 db-os szettel, így biztosan elférnek a régi és új játékok is a szobában!

Letisztult színével és természetes anyagával bármelyik gyerekszoba tökéletes kiegészítője lehet, ráadásul a 3 kosarat más-más célokra is használhatod. Például az egyikbe kerülhetnek az új játékok, a másikba a régebbiek, a harmadikba pedig azok, amikkel már nem játszik a gyermeked, vagyis mehetnek eladásra vagy továbbadásra.

Eper játékkosár

Legyen maga a kosár is kicsit játékos?

Akkor az eper formájú tárolót neked találták ki! Ráadásul a tetejével el is rejtheted a szemek elől a tartalmát, így a szoba még rendezettebbnek és egységesebbnek tűnik majd.

Hello feliratú fonott játékkosár

Akár a bejárat mellé is tehetsz egy kosarat, amiben a kinti játékokat tudjátok tárolni! Így nem viszi be vele gyermeked a koszt a házba, hiszen azok csak a kinti játékok során kerülnek elő.

Ha pedig mégis bent szeretné elővenni, akkor remek lehetőség megtanítani a számára, hogy a benti használat előtt tisztítsa meg játékát. Mindennek megvan a helye, hogy mit hol használunk, és ha valamelyiket kettős szereppel ruházná fel, akkor az ő felelőssége azt előtte megfelelő állapotba hozni.

Gurulós játéktartó láda

Egy kerekekkel ellátott ládával még egyszerűbb dolgotok lehet!

Csak kigurítja az összes játékot, amivel játszani szeretne, és ott helyben egyszerűen el is tudja pakolni, majd visszagurítani a tárolóval együtt a helyére!

Sokkal szórakoztatóbb és gyorsabb vele a rendrakás, és gyermeked sem fogja megunni az állandó ki-be szaladgálást minden egyes játékkal a szobába.

 

Polcok és fogasok

Állatos fali fogas

Egy vidám, állatos fogassal jobban indulnak a reggelek, és az őszi kabátoknak és a kistáskának is kell a hely.

Gyermeked könnyedén lekapja róla, amire szüksége van, és indulhattok is az iskolába, óvodába! Sőt, már óvoda előtt is rászoktathatod, hogy onnan tudja magához venni a kis motyóját, és indulás előtt ez már megszokott lesz számára az ovis/iskolás mindennapokban.

Lego polc

Egy izgalmas falipolc a gyerekeknek, ami mintha csak játék lenne!

A lego formájú kis polcon elférnek a könyvek, plüssök, játékok, és minden egyéb olyan apróság vagy dekoráció, ami feldobhatja a gyerekszoba összképét és hangulatát!

Kék falipolc

Egy egyszerű polc a falra, ami remek tároló és dekoráció is egyben!

Tegyél egy-két zöld növényt is a szobába, ezen a polcon megfelelő helyet tudsz neki biztosítnai!

Ruhaállvány

Készítsd elő a másnapi ruhákat, szetteket, hogy reggel gyorsabban menjen a készülődés.

Arról nem is beszélve, hogy a kivasalt ruhák a ruhatartó állványra felakasztva ugyan olyan simák lesznek reggel is, mint ahogy este kivasalva eltetted őket!

 

További praktikus polcokért és tárolókért látogass el webáruházunkba, és várd az iskola és óvoda elkezdését felkészülten!

https://www.miniskandihome.hu/