Praktikus íróasztalok az iskolakezdéshez – Miniskandi Home

Praktikus íróasztalok az iskolakezdéshez


Minden gyereknek szüksége van egy kreatív sarokra, ahol kiélheti kreativitását és az alkotás iránti vágyát. Ezzel fejlődik a képzelőerejük, a kézügyességük, a precizitásuk, és sok egyéb készségük is.

Az iskola elkezdésével pedig ez a sarok átadja a helyét a tanulásnak, a kis elmék tágításának, ahol készülhetnek a következő napra az iskolába. Kell egy hely a házi feladatok és szorgalmi feladatok elkészítéséhez, az írás és számolás tanulásához, és ezeknek a gyakorlására.

Ezért fontos, hogy szülőként biztosítsuk számukra az erre megfelelő helyszínt, ami nem áll másból, mint egy kis asztalkából és egy kényelmes székből!

Asztalok és székek

Ha nem szeretnéd külön összeválogatni az asztalt és a széket, akkor gondolkodj szettekben!

Szettek

Felhő asztal és szék szett

Tökéletes méretű gyermekednek, akár ketten is elférnek mellette, és tudnak a gyerekek közösen is dolgozni vagy tanulni rajta.

Robin asztal szett

Egy kis íróasztalnál gyermeked hamar hozzászokik ahhoz, ami várja majd az iskolában is, és el tud vonulni a saját kis világába az asztalhoz ülve, ha egyedül szeretne rajzolni valamit.

Az asztalnak külön kinyitható tároló része is van, ahol gyermeked magától is előkészítheti a szükséges felszerelés, és nem kell rád várnia hozzá.

Róka asztal szett

Ha valami különleges, vidámabb, állatos formát keresel, akkor most megtaláltad!

Róka formájú asztalunk és székünk teljesen leveszi gyermeked a lábáról, és nagyobb kedvvel fog az asztalhoz ülni alkotni, olvasni vagy játszani!

Asztalok

Akár külön is beszerezheted az asztalt, így ha egy szuper széked már van, akkor csak az asztal hiányzik hozzá!

Menta színű asztal

Válassz egy nem túl élénk, de színes asztalt, amivel feldobhatod a szobát is. Sokkal nagyobb kedvvel ülnek a gyerekek egy érdekes asztalhoz, ami tetszik nekik!

Hold alakú asztal

Hozd el a Holdat gyermekednek!

Igazi ezoterikus asztalka félhold alakzatban, amihez kényelmes leülni.

Robin asztal

Egy természetes, letisztult fa gyerekasztal, amihez bármilyen szék passzolni fog!

Székek

Akár külön-külön is beszerezheted őket, így ha egy szettnek a széke eltörik vagy csúnyán megkopik, könnyedén kicserélheted egy másikra. De egy plusz széket is vehetsz hozzá, vagy le is cserélheted az eredeti darabot egy különlegesebbre.

Skandi szék

Egy igazi skandináv stílusú gyerekszék!

Modern formával és kényelmes kialakítással rendelkezik, fehér és természetes fa színben!

Szarvas szék

Kinek ne esne jól a hűvösebb napokon egy meleg, puha ülőhely?

Nem is kell asztalhoz tenni, de kell egy kényelmes ülőhely, amire a gyerekek le tudnak huppanni játszani!

Rattan szék

Egy hercegnős rattan szék való az igazi kis hercegnőknek!

Különleges kivitelezéssel és természetes megjelenéssel hódít az asztal mellett! Formájával öltözteti a szobát, és miért ne lehetne a szék is egy dekorációs elem?