Nyári lak kicsiknek – Miniskandi Home

Nyári lak kicsiknek


Szülőként mi is sokszor tapasztaljuk, hogy a nyári pihenés gyakran nem is olyan önfeledt móka mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Óvodás és kisiskolás gyermekeink eleinte még nagyban élvezik a szabadságot és az otthon töltött időt. Egészen addig, míg a sok-sok játék és a szépen berendezett gyerekszoba már egyáltalán nem köti le a figyelmüket.

És hogy mi a mi trükkünk, hogy gyermekünk ne unatkozzon, viszont néha nekünk is legyen egy kis szabadidőnk? Egy saját nyári rejtekhely! Akár a gyerekszoba egyik üres pontján felállítva, akár az udvaron a friss levegőn táborozva, a gyerek indián sátrak bárhol könnyen felállíthatóak és használhatóak.

Hiszen nem csak nekünk felnőtteknek jár egy eldugott és csendes nyári lak és az elvonulás öröme, hanem gyerekeinknek is. A saját kis rejtekhelyük az újdonság varázsával csábítja őket egész nyáron át és önfeledt boldogsággal tölti el őket, hogy saját kis birodalmuk lehet.

Gyerek indián sátrainkat úgy választottuk ki, hogy minden apró vásárlónk és szüleik megtalálják a hozzá legjobban illő kis rejtekhelyet.

indian_sator_lany_rozsaszin_foszforeszkalo_csillagok

A rózsaszín foszforeszkáló csillagos indián sátor például egy igazi csajos darab, amely a sötétben hangulatos fényt ad. Sőt ezeknek az apró foszforeszkáló csillagoknak köszönhetően a rossz időtől sem kell tartani, akár a gyerekszoba biztonságában is élethű csillagles alakítható ki. 

 

indian_sator_fiu_csillagok A fiúkról sem feledkeztünk meg. A szürke tipi indián sátrunk minden kalandvágyó kisfiú kedvence lesz. Kombináljátok hozzá passzoló szürke csillagos sátorszőnyeggel, hogy kényelmes fekhely legyen, ha gyermeked elfáradna a sok kaland közepette!

 

 

Néha-néha ugye te is szeretnél észrevétlenül rápillantani, hogy minden rendben van-e gyermekeddel? Ehhez jó választás a kis ablakokkal ellátott arany vagy kék tipi indián sátor. Praktikus és szórakoztató megoldás minden ovis és kisiskolás gyerkőcnek.

Ha megvan a kiszemelt tipi, akkor bátran kombináljátok hozzá illő puha szőnyegekkel és párnákkal. Egy szép zászló, girland vagy gömblámpa is szuperül passzol hozzá.