Nincs vidám játék a megfelelő gyerekszoba szőnyeg nélkül! – Miniskandi Home

Nincs vidám játék a megfelelő gyerekszoba szőnyeg nélkül!


Egy gyerekszoba elmaradhatatlan kelléke a gyerekszoba szőnyeg! Fontos szempont, hogy ne csak puha és kényelmes legyen egyszerre, de aranyos mintájú is, amin gyermeked is szívesen tölti a játékidőt! Ne olyat válassz, aminek túl magas és sűrű az anyaga, mert nem csak az apró játékok tűnnek el benne, de az ételmaradékok, ceruza és zsírkréta darabkák és minden
egyéb is, amit még a porszívó sem tud kiimádkozni belőle.
Egy visszafogott, de aranyos mintával ellátott, pihe-puha szőnyeg remek választás minden alkalomra, főleg ha könnyen eldurvulhat a helyzet játék közben. Ehhez hoztunk pár szőnyeg ötletet, amit a Miniskandi Home oldalán tudtok megnézni!


Az aranyos, simogatni való állatokat minden gyerek szereti. Még a szülők is odáig vannak értük, főleg ha nem kell velük foglalkozniuk. A letisztult színekben kapható cica szőnyegen lévő cirmos mindkét tábor igényét kielégíti!
A kidomborodó macskaminta vidám mosolyával könnyedén belopja magát a szívedbe! Anyaga olyan puha, hogy azt simogatva mintha egy igazi állatot simogatnál, rojtos vége bohókás hangulatú, és sima felületein könnyedén lehet rajta autóval vagy egyéb kerekes játékkal is játszani. Letisztult színek közül válogathatsz, ami minden szobába tökéletes, fiúknak és lányoknak
egyaránt.


Ha a nem túl harsány, de színes dolgokat szereted, és tele van a szoba vidám játékokkal, képekkel, akkor ezt a szivárványos szőnyeget te is imádni fogod!
Egy naturális stílusú szobába ugyan úgy passzol, mint egy élénk színekkel kidekorált helyiségbe. Tapintása lágy és selymes, pihe-puha, a reggeli órákban gyermeked kis lábacskái nagyon hálásak lesznek neked, ha ezzel a szőnyeggel kényezteted őket! Játékidőben nem kell félned, hogy a kényelmetlen és hideg padlón játszanak a gyerekek, biztosan mindenki ezen fog csoportosulni. Akár a játékba is bevonhatják, mint egy elvarázsolt helyszínt, és kezdődhet is a fantáziadús szórakozás!



Ha társ szőnyeget szeretnél a cicás szőnyeg mellé, vagy kisfiad inkább a fiúsabb állatokat szereti, akkor mutatjuk a nektek való gyerekszoba szőnyeget.
A kedves kis brumi alig várja, hogy a játékaid részese lehessen! Akár csak megfigyelőként, de ha elég kreatívak vagytok, akkor a részesévé is vállhat a szórakozásnak. Hasonlóan kiemelkedik, mint cirmos barátja, a rojtos szélei pedig pici fonatokban végződnek. Hasonlóan letisztult színek közül válogathatsz, hogy a gyermeked személyes kis világa stílusos és kényelmes legyen, amiben komfortosan érzi magát.


A 100%-ban természetes, juta anyagú szőnyeg a fehér pöttyös mintájával bármelyik gyerekszoba tökéletes kiegészítője. Legyen otthon egy külön bejáratú, saját pinterest szobátok, és elő a kis játékokkal!
Letisztult forma, amin nem akadnak meg a versenyautók a fontos futam közepette. Könnyen tisztítható, vagyis ellenáll a kajamaradékok és a zsírkréta próbálkozásával, hogy a szőnyegbe fúródjanak. Egy porszívóval könnyedén tisztítható, de egyszerűen ki is rázhatod.

Szőnyegeink minőségi kidolgozása garantálja, hogy hosszú távon is élvezzék a gyerkőcök a szőnyegen töltött játékidőt. Természetes anyagú és színű szőnyegek bármilyen szobába passzolnak, már csak a megfelelő mintát kell megtalálni, amin a gyerkőcök is szívesen eltöltik az idejüket!