LEGO tárolódobozok – Praktikus kiegészítők a gyerekszobában – Miniskandi Home

LEGO tárolódobozok – Praktikus kiegészítők a gyerekszobában


Egy skandináv stílusú gyerekszobában mi más kaphatna helyet, mint az örök klasszikus LEGO játék? Az apró műanyag építőkockákkal kisfiúk és kislányok egyaránt imádnak játszani, a komolyabb készletek pedig még a kicsit idősebb korosztálynak is jó szórakozást nyújtanak. Ismerd meg bejegyzésünkből a dán játékmárka történetét, valamint a kis építőkockák ihlette tárolódobozokat, amiket már elérhetsz webshopunkban!

Lego_tárolódoboz_1

 

Egy kis LEGO történelem

A színes és többféle formájú LEGO építőkockák szinte minden kisgyerek polcain megtalálhatók. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő játék sok éves múltra tekint vissza. 1932-ben Ole Kirk Christiansen, dán asztalos mester vállalkozásával indult útjának az egyik legkedveltebb építőjáték márka. Kezdetben a cég fából készült játékokat gyártott, 1947 után azonban áttértek a műanyag építőkockák készítésére.

Maga a LEGO elnevezés a dán „Leg godt!” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „Játssz jól!”. Az építőkockák egy jól átgondolt tervezés eredményei. Amellett, hogy könnyű összerakni és szétszedni őket, minden elem tökéletesen passzol egymással. Olyannyira egyeznek a különféle LEGO elemek, hogy egy 1958-ban és egy napjainkban gyártott építőkocka is kompatibilis egymással.

Jó érv még a LEGO építőkockák mellett, hogy minden életkorban helyet kaphatnak a gyerekszobában. A legkisebbeknek készült DUPLO építőkockák akár a komolyabb, Technic LEGO-val is összerakhatók, így a különböző elemek mindig alkalmazkodnak a gyerekek fejlődéséhez.

Mára a LEGO óriási világhírnévre tett szert, és a gyerekszobák falai közül is kilépett. Több országban is találunk LEGO vidámparkot, és sorra érkeznek a LEGO témájú, gyerekeknek szóló filmek és sorozatok. 

Lego_tárolódoboz_2


LEGO tárolódobozok

Webshopunk kínálatában már megtalálhatod a LEGO formájú tárolódobozokat. A praktikus dobozok természetesen nemcsak építőkockák tárolására alkalmasak, a gyerekek apró játékokat, kisautókat és egyéb kincseket is tárolhatnak bennük. Nem mellesleg tökéletes kiegészítői is lehetnek egy skandináv stílusban berendezett gyerekszobának. Ugyanúgy, ahogy a LEGO építőkockák, a tárolódobozok is egymásra illeszthetőek, így akár egy egész tárolórendszert is kialakíthatsz velük.

lego tárolók
  • LEGO tárolódoboz (1x4-es)

A kisebb, klasszikus építőkockát formázó tárolódobozzal könnyedén rendet tarthatsz a gyerekszobában. A 25x25x18 cm-es dobozt fehér és szürke színben rendelheted meg webshopunkból. 

lego doboz szürke kicsi lego doboz szürke kicsi

 

  • LEGO tárolódoboz (2x4-es)

Nagyobb játékok tárolásához jó választás az 50x25x18 cm-es doboz. Minden LEGO tárolódoboz BPA és Flatát mentes, nem tartalmaz PVC-t, így biztos lehetsz benne, hogy a legkisebbek számára sem rejtenek veszélyt. Keresd webshopunkban pasztell zöld, szürke és menta színekben! 

lego doboz menta nagy lego doboz szürke nagy lego doboz fehér nagy

 

  • LEGO fiókos tárolódoboz (1x4-es)

A fiókkal is rendelkező tárolódobozba még egyszerűbb a pakolás, egymásra téve pedig kis fiókos szekrény is kialakítható belőlük. A 25x25x18 cm-es, fiókos tárolódobozt fehér, menta és szürke színekben találhatod meg webshopunkban.