Kik is vagyunk? – Miniskandi Home

Kik is vagyunk?


Egy háromszemélyes kis családi vállalkozás, aminek egyik pillére a férjem, aki mindenben támogat, segíti a MiniSkandiHome zökkenőmentes működését. Kisfiam teszteli a termékek egy részét, hiszen ami nekem tetszik és bekerül a webáruházunkba, abból több darabot mi magunk is használunk a mindennnapokban :) Én pedig az anyuka, aki szereti a szép dolgokat, és mint mindenki más szeretné megadni a kis törpéjének a legjobbat.  

miniskandihome_kik_vagyunk

Egy gyerekszoba kialakításánál nagyon fontos, hogy gyermekünket megfelelő dolgokkal vegyük körbe, ahol minden a fejlődéséhez járul hozzá. A montessori gyerekszoba nagyon közel áll a szívemhez, ezért termékeink között rengeteg olyan kiegészítő is megtalálható, amivel ezt a környezetet megteremthetjük. 
Mivel a kisgyermekkor fontos szakasz egy gyerek életében, ekkor fejlődik sokat és gyorsan, ezért fontos hogy nyugodt, inspiráló, keratív környezetet alakítsunk ki.
Gyermekünk idejekorán megtanul rendszerezni, átadjuk az olvasás örömét, rendszerezett környezetben nyugodtabb és önállóbb lesz, könnyebben elkezd önállóan játszani. 

Rengeteg inspiráció és keresgélés után volt bennem egy hiányérzet, hogy az itthoni piac a legújabb trendekkel, egyedi igényekkel még nagyon gyerekcipőben jár. Vagy csak nekem voltak elvetemült elképzeléseim, ami persze elképzelhető, a férjem szerint ezeket mindig túlgondolom :D 

Így született az ötlet, hogy egy új színfoltot teremtsünk, hogy a hasonszőrű anyukák könnyedén megvalósíthassák elképzeléseiket. Kis családi vállalkozásunk egyik célja hogy csodaszép dolgokat hozzunk el Nektek a világ minden tájáról, amivel a gyerekszobát a saját ízlésvilágotok szerint, különlegesen és ötletesen betudjátok rendezni. Termékeink között megtalálhatóak fonott kosarak, fa bútorok, dekorációk és minden olyan kiegészítő, amivel egy gyönyőrű natúr, természetes stílusú gyerekszobát betudtok rendezni. Ez a stílusvonal is nagyon a szívünkhöz nőtt, így hamarosan ilyen stílusú kiegészítőket is szeretnénk elhozni Nektek. 

természetes gyerekszoba skandináv gyereksarok

Célunk, hogy nemcsak kincsekkel, hanem ötletekkel, inspirációkkal és hasznos tartalmakkal is találkozzatok nálunk. Blogbejegyzéseinkben igyekszünk mindenféle témában hozni cikkeket, inspriáló képeket.

Skandináv stílus, letisztult, natúr és pasztell színek, természetes anyagok, egyedi ötletek. Termékeink ebben a szemléletben lettek válogatva. Reméljük hogy az álomszoba kialakítsához találsz nálunk néhány kincset!

Szép napot, 

Évi - MiniSkandiHome