Készüljünk együtt az ovira – Miniskandi Home

Készüljünk együtt az ovira


Az óvoda első napja hatalmas mérföldkő minden kisgyermek és szülő életében. Van, olyan gyerek, aki már alig várja, hogy a kis társai között lehessen és velük együtt játszhasson egész nap. Azonban van, olyan kis lurkó is, akit az első pár nap kicsit megvisel és nehezebben szakad ki a már jól megszokott otthoni biztonságból. Az azonban minden gyerek esetében elmondható, hogy máris jobban indul az ovikezdés, ha van egy-egy kedves tárgy, ami elkíséri az úton.

Mostani cikkünkben pár aranyos és hasznos óvodai kiegészítőt hoztunk, amik az óvodás évek végéig gyermeked hű társai lesznek majd.

 

Saját kispárna és kistakaró

Sok kisgyerek eleinte fél, ha nem a saját, jól megszokott szobájában és ágyikójában tölti a délutáni sziesztát. Ahhoz, hogy megkönnyítsd gyermekednek eltölteni az óvodában kötelező alvásidőt, szerezz be egy aranyos kispárnát és kistakarót. Széles termékválasztékunkban garantáltan megtalálod gyermeked kedvenc kis figuráját vagy mintácskáját, ami még inkább átsegíti őket ezen az időszakon.
gyerek_takaró_dzsungel gyerek_takaró_cica
gyerek_párna_balerina  gyerek_párna_őzike

Mint a nagyok

Minden kisgyerek szeretne olyan lenni, mint a „nagyok”.  A te kisfiad vagy kislányod is gyakran mondogatja, hogy akar egy szuper iskolatáskát, mint amilyen a nagyobb testvérének van?


Névre szóló tornazsákjaink szuper megoldás minden ovis korú gyermek számára, aki egy kicsit „felnőttesebb” szeretne lenni. Aranyos kis mintázatukkal és gyermeked nevével ellátva garantáltan nem kell attól tartanotok, hogy a kis pajtásaikkal folyamatosan összekeverik majd a tornazsákot.

tornazsák_nyuszi tornazsák_dínó 

 

Fő a higiénia

Sok anyuka ódzkodik attól, hogy gyermeke az óvodai standard evőeszközöket és tányérokat használja az étkezések során. A jó hír, hogy van egy higiénikusabb és törésállóbb megoldás erre a problémára. A Mushie BPA- mentes polipropilén műanyagból készült darabok strapabíróságukkal kifejezetten a gyerekek számára lettek megalkotva.


Egy vidám mintás étkészlet még egy válogatósabb gyerek számára is tökéletes lehet. Hiszen van, hogy a gyermek nem is az adott ételt nem szereti, sokkal inkább a tálalás az, ami visszatartja egy új étel kipróbálásától. Egy-egy letisztult stílusú, vidám figurás étkészlet azonban arra csábítja majd, hogy kipróbálja az új ételvariációkat.

 gyerek_tányéralátét_virág delfin_kanál_villa_szett