Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a skandináv stílus jegyében – Miniskandi Home

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a skandináv stílus jegyében


A karácsony és az azt megelőző hetek a gyerekek számára mindig izgalmas időszak: vajon mi kerül a fa alá? Szülőként sokszor nehéz eligazodni a játékok rengetegében, és különösen akkor nincs könnyű dolguk az ajándékozóknak, ha a műanyag, csillivilli, nem túl jó minőségű áruk helyett az egyszerűbb, letisztultabb, gyerekek számára készült termékek közül válogatnának. A Mini Skandi Home-nál az utóbbi irányvonalat képviseljük, ezért elsősorban azoknak próbálunk segítséget nyújtani összeállításunkkal, akik szeretik az egyszerűbb, de mégis egyedi termékeket.

 

A nagy és kihasználatlan falfelületek pillanatok alatt egyedivé varázsolhatók egy-egy ügyesen felhelyezett falmatricával. A falmatricák helyet kaphatnak egyetlen falon vagy, ha a minta engedi, akkor szétszórva a gyerekszobában, de akár egy szekrényt is új köntösbe öltöztethetsz velük. A világ és az utazás iránt érdeklődő gyerekeknek jó választás a térképet ábrázoló falmatrica, állatbarátoknak az erdei állatos vagy a macis. A cirkuszi sátor mintájú falmatrica pedig jó hátteret biztosíthat a zsonglőrös, bohócos játékoknak. 

térképes falmatrica cirkusz falmatrica erderi állatos falmatrica

A kedvenc játék és az apró kincsek tárolása sem lesz gond többé akkor sem, ha úton vagytok. Akár az oviba indultok, akár a játszótérre, a gyerekek számára tervezett tornazsákban kényelmesen elférnek a legfontosabb dolgok. A bájos és egyedi minták azonnal belopják magukat a gyerekek szívébe, és attól sem kell félned, hogy a minta lekopna vagy töredezne a használat során. A tornazsákokat névre szólóan is kérheted, így még különlegesebb lesz az ajándék.

ovis tornazsák ovis zsáknyuszis ovis tornazsák

A fali dekorációk aprócska kiegészítők, mégis nagyon sokat tudnak dobni a gyerekszoba hangulatán, ha stílusban és színben a gyerek kuckójához illőt választasz. Egyedi, kézzel készült fali dekorációink különleges díszei lehetnek a gyerekszobának, és a lakója is örömmel fog ránézni nap mint nap. 

hímzett róka kép őzike fali kép 

A korai sötétedést legjobb hangulatos világítással kompenzálni – a gyerekszobában is. Vidám, állatokat formázó lámpáink kézzel készült, egyedi termékek, amik kellemes meghittséget teremtenek játék vagy lefekvéshez készülődés közben. Segítségükkel könnyedén megoldhatod, hogy ne legyen teljesen sötét a gyerekszobában éjszaka. Szintén hangulatos elemei lehetnek a gyerekszobának a színes gömblámpák. Ágy fölé, polcra vagy az olvasósarokba is teheted őket.

gyerekszoba-lampa-maci gyerekszobai.lampa-balna gömblámpa

Egy kifejezetten gyerekek számára készített étkészlet is hasznos ajándék lehet. Gyerek étkészleteinket aranyos és letisztult minták díszítik. A természetes alapanyagokból készült tányérok, poharak és evőeszközök bármelyik étkezést feldobják, és ahogy fogy belőlük az étel, úgy tűnnek elő rajtuk a kedves figurák. 

gyerek étkészlet gyermek-étkészlet gyerek-tányér

Melyik gyerek ne imádná a bunker építést és a kuckózást? Indián sátrunk segítségével egy igazi rejtekhelyet hozhatsz létre a gyerekszobában, ami izgalmas helyszíne lesz játéknak, olvasgatásnak, vagy akár a délutáni csendespihenőnek. Ha még hangulatosabbá varázsolnád, válassz hozzá pihe-puha párnákat és takarókat, az aljára pedig teríts le egy szőnyeget.

gyerek-sátor gyermek-sátor gyerek-indián-sátor

A különböző méretű és stílusú játéktárolók praktikus kiegészítői a gyerekszobának. Egy textil tárolókosárban, fali rendszerezőben elférnek a mesekönyvek és egyéb apróságok, a gurulós játéktárolókban pedig könnyedén szállíthatók a kedvenc plüssállatok. Tedd a játéktárolót a karácsonyfa alá, és rejts el benne további meglepetéseket!

 

gurulós-játéktárolófali-játék-rendszerező
      nyuszis-játéktároló    guruló-játéktároló-kosárjátéktároló-kosár

Ülőalkalmatosságnak, lábtartónak is tökéletes egy kötött puff, és akár kisebb, akár nagyobb gyerkőcnek ajándékozod, biztosan jó hasznát tudja venni a gyerekszobában. A kötött puffok kézzel készültek, és rengeteg gyönyörű színben érhetők el, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol a szoba stílusához és színvilágához.

kötött puff  kötött-puff-bézs   gyerek-puff

A mesekönyveknél nincs is jobb ajándék, talán az, ha rögtön egy könyvespolccal is megleped a gyereket, amin elhelyezheti a legújabb és a már régebbi kedvenceit. Gyerek könyvespolcunkon a méretének köszönhetően rengeteg könyv elfér, és a legkisebbek is könnyedén elérik a rajtuk tárolt meséket. A könyvespolcon borítójukkal kifelé helyezve tárolhatók a könyvek, így még egyszerűbb megtalálni rajta, hogy melyik mesét olvassátok el együtt.

 

gyerek-könyvespolcgyerek-könyvtartó
gyere-házikó-könyvespolcgyerek-könyvespolc