Bemutatkozik Niki, az Inspiri falvédő alkotója – Miniskandi Home

Bemutatkozik Niki, az Inspiri falvédő alkotója


Inspiri – stílusost a praktikussal 


Az utóbbi években egyre inkább ismét előtérbe került a falvédők használata. Sok évtizedes uralma után kikoptak a gyerekszobákból, de most kezdik felfedezni a családok, hogy mégis nagy szükség van rá, mert kitűnő védelmet nyújtanak a hideg fal ellen, ugyanakkor a gyerekszoba dísze is lehet karakteres megjelenésével, valamint kopást, koszolódást is elfednek vagy megelőzhetnek.


gyerekszoba dekoráció-falvédő

Manapság ne a szövött fali szőnyegre gondoljunk – megjelentek az úgynevezett 3d modellek, melyek a fal síkjából kiemelkednek. A gyerekszobákban nem csupán a falvédők, hanem a textíliák is egyre hangsúlyosabban jelennek meg – gondoljunk az indián sátrakra, a girlandokra, a függönyökre, a díszpárnákra, illetve a dizájner lámpákra is. Ezek összehangolása által stílusos és harmonikus gyerekszobát kaphatunk. 


gyerek falvédő

Ebben kíván segíteni az Inspiri PuhaFal is! Egyedi megkeresésekre kézzel készült fali paneleket gyártok, a textilburkolatot minden esetben a vevővel egyeztetve találjuk ki. Gyakran előfordul, hogy képet is kapok a gyerekszobáról, így tökéletesen a szoba stílusához igazítható a fali panel kialakítása. Szívesen segítek a megrendelőnek a szín és formaválasztásban; örömmel adok tanácsot a gyerekszoba harmóniájának kialakításához a legújabb trendeket vagy a klasszikusabb stílust követve. 


babaszoba dekoráció-falvédő

Egyes falvédőknek hármas funkciója van, a már említett dizájn és praktikum mellett a fejlesztő funkció is bekapcsolódik. A fejlesztő paneleket Házi Dorottya gyerekpszichológussal közösen alkottuk meg. Már kollekciónkban fellelhető a MotivációsFal, a TapiFal, illetve jelenleg tervezzük piacra dobni a NapirendiFal és a MeseFal termékeinket. Ezekkel kapcsolatban bővebb információért látogassatok el az Inspiri PuhaFal Facebook vagy Instagram oldalára.


A fejlesztő falvédők mellett másik két típus is fellelhető a termékpalettában, az egyik az egyszerű geometriájú fali panelek. Ilyen például a manapság nagyon divatos hatszög alakzat is, valamint háromszög, négyszög, boltív formák. 


gyerekszoba dekoráció-falvédő-2

A harmadik típus pedig tulajdonképpen csak a fantáziára van bízva – ezek az egyedi alakzatú falvédők. Készítettem már kaktuszokat, Naprendszert, házikókat, de rengeteg új ötletem van, illetve várom a kedves érdeklődők kívánságait is!


Nagyon fontos a modularitás, mert a növekvő gyermek szobája akár egy-két panel cseréjével is tökéletesen megújítható, így a környezetünket megóvjuk a fölösleges szemét termelésétől, illetve költséghatékony megoldás is lehet ez a szülőknek.


falvédő gyerekszobába


Az Inspiri PuhaFalak megalkotásánál fontos szempont a környezetvédelem, ezért lehetőséget biztosítok az újrahasznosított anyagok választására, ezzel kapcsolatban rendszeresen indítok kampányokat. Emellett igyekszem minél inkább a természetes alapanyagokat előtérbe helyezni, az Inspiri falvédők rendelhetőek majdnem 100% természetes alapanyagokból.


Érdemes az Inspiri PuhaFal Facebook és Instagram oldalát figyelni és követni, mert folyamatosan bővülő termékkínálatunk van, melyből inspirációt nyerhetnek a szülők a gyermekszoba kialakításához. 

https://www.facebook.com/Inspiri.PuhaFal

https://www.instagram.com/inspiri.puhafal/