Szülinapi nyereményjáték! – Miniskandi Home

Szülinapi nyereményjáték!


1 évesek lettünk!

Ma ünnepeljük első születésnapunkat! Szeretnénk megköszönni vásárlóinknak, hogy már egy esztendeje megbíznak bennünk és velünk varázsolják gyerekeik szobáját inspiráló és barátságos környezetté. Csakúgy, mint a kis lurkóknál, nálunk is nagyon jeles esemény a mai. Hálánk jeléül most szeretnénk nektek ezt a bizalmat egy csúcsszuper nyereményjátékkal meghálálni!

miniskandihome szülinap

Kezdeti célunk máig töretlen, így minden erőfeszítésünkkel arra törekszünk, hogy nektek, szülőknek segíthessünk egy nyugodt és inspiráló álomszobát kialakítani gyermekeiteknek! Éppen ezért nyereményjátékunk során olyan figyelemre méltó vállalkozásokkal fogtunk össze, akiknek céljaik a miénkkel megegyezően gyermekeink környezetének meseszerűvé formálása.

Szeretnénk most közösen megajándékozni egy szerencsés nyertest, hogy a felajánlott ajándéktárgyakkal örömteli és barátságos környezetet varázsolhassunk egy kedves kis gyerkőcnek. A játék a mai naptól kezdődően egy héten át, április 30-ig tart. De térjünk is a lényegre! Hiszen már te is kíváncsi vagy a résztvevő vállalkozásokra és a megnyerhető ajándékokra, nem igaz?

alvássegítő fertőtlenítő spray

enolaj.hu alvást segítő illóolaj és fertőtlenítő spray

Az enolaj.hu nem csak egy, de egyszerre két terméket is felajánlott nyereményjátékunkhoz. Az egyik egy alvást támogató illóolaj, míg a másik egy fertőtlenítő spray, ami csakis teljesen természetes összetevőket tartalmaz, így akár kisbabád cumiját, de az almát is nyugodtan lefújhatod vele.

Facebook: https://www.facebook.com/www.enolaj.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/molnar_fallmann_szabina/

Weboldal: http://enolaj.hu/

 

Csatlakozott hozzánk az Inspiri PuhaFal is, akik egy hegyes tájat ábrázoló falvédővel szeretnék díszíteni szerencsés nyertesünk otthonát. Ez a falvédő egy kifejezetten gyerekeknek szánt és fejlesztett többfunkciós panel, mely a családi otthonok dísze és a gyerekek nagy játszóterepe is egyben.

Facebook: https://www.facebook.com/Inspiri.PuhaFal

Instagram: https://www.instagram.com/inspiri.puhafal 

hegyes falvédő

Az Inspiri PuhaFal hegyes tájat formáló falvédője

 

A kisbabák utazását és sétáltatását megkönnyítő Joeymano Baby Tools egy pelenkázó kistáskával szeretné meglepni szerencsés nyertesünket. Niki – a Joeymano megálmodója – célja, hogy minden babának, és anyukának megadja a kényelmes pelenkacsere lehetőségét akár egy mindennapos séta, akár egy hosszabb kirándulás során. Ehhez pedig elengedhetetlen kellék a megfelelő pelenkázó kistáska megléte.

Facebook: https://www.facebook.com/JoeymanoBabyTools

Instagram: https://www.instagram.com/joeymanobabytools/

Weboldal: https://www.joeymano.hu

pelenkázó táska

A Joeymano Baby Tools által felajánlott pelenkázó kistáska

 

A Planetino baba- és bolygóbarát webáruház egy aranyos sünis kulaccsal járul hozzá gyermeked boldogságához. Buriusz Andinak, a Planetino alapítójának elsődleges célja az volt, hogy saját babájának kutasson fel olyan termékeket, amiket jó szívvel adhat neki, mert károsanyagmentes, organikus alapanyagokból készült és prémium minőségű. Így született meg a Planetino, ahol nem csak gyermekeink, de a környezetünk védelme is legalább olyan fontos!

Facebook: https://www.facebook.com/planetino.shop

Instagram: https://www.instagram.com/planetino.shop/

Weboldal: https://www.planetino.hu 

gyerek kulacs

A Planetino jóvoltából megnyerhető sünis kulacs

   

A Pumpi horgolda pihe-puha kiegészítői közül egy horgolt jegesmacis tárolóval fog gazdagodni a szerencsés nyertesünk. Ez a kis tárolókosár garantáltan praktikus kiegészítője lesz a gyerekszobának, hiszen méretének köszönhetően sok játék elfér benne, valamint tökéletes dekorációval szolgál a gyerekszobához is.

Facebook: https://www.facebook.com/pumpihorgolda

Instagram: https://www.instagram.com/pumpihorgolda

horgolt játéktároló

Íme az aranyos és praktikus jegesmedvés tároló

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig íme a termék, amellyel mi, a MiniSkandiHome, szállunk be a nyereményjátékba. Ez pedig nem más, mint az egyik közkedvelt játszószőnyegünk, az Indiánok a hegyekben fantázianevű szuper kis játszóterep. Itt gyermeked igazi indiános kalandokat élhet át. Barangolhat az erdőben és a hegyek közt, de megpihenhet a sátorban vagy akár az erdei tavacska partján is. Puha, párnázott anyagának köszönhetően nem kell azon aggódnod, hogy gyerkőcöd megfázik a földön való nagy játszadozás közepette.

Facebook: https://www.facebook.com/miniskandihome

Instagram: https://www.instagram.com/miniskandihome/

Weboldal: https://www.miniskandihome.hu
 

játszószőnyeg
Indiánok a hegyekben játszószőnyegünk

  

Gyere és vegyél részt te is nyereményjátékunkban! Ehhez nincs más dolgod, mint felkeresni Facebook oldalunkat, ahol minden információt megtalálsz a játékban való részvételről! Varázsoljuk együtt még mesésebbé gyermeked szobácskáját!

 

Szeretnék játszani